Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës astragac
astragaç:

astragáç,-i m. sh. -ë(t) krahin. palare, qer.

Sinonime / Të përafërta:
palare
qer