Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës aspiranture
aspiranturë:

aspirantúr/ë,-a f. periudha e përgatitjes së aspirantit.