Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës aspiranturë
aspiranturë:

aspirantúr/ë,-a f. periudha e përgatitjes së aspirantit.