Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës asortiment
asortiment:

asortimént,-i m. sh. -e(t) lloj i një prodhimi a i një malli sipas formës, sipas cilësisë, sipas përdorimit etj.; llojshmëri.

Sinonime / Të përafërta:
llojshmëri