Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës asokohshëm
asokohshëm:

asokóhsh/ëm (i), -me (e) mb. i atëhershëm.

Të ngjashme:
atëkohshëm:

atëkóhsh/ëm (i), -me (e) mb. 1. i atëhershëm. 2. i njëkohshëm me diçka tjetër.