Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës asodore
asodore:

asodóre përem. i atillë.

Të ngjashme:
asohere:

asohére ndajf. atëherë.

asokohe:

asokóhe ndajf. atëherë.

kësodore:

kësodóre pacak. 1. i këtillë, i tillë: në raste kësodore. 2. si ndajf. në këtë mënyrë.