Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës asociues
asociues:

asociúes,-e mb. spec. që lidhet me asociimin; që synon asociimin: proces asociues.