Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës asocioj
asocioj:

asoci/ój kal., -óva, -úar spec. e lidh me dikë; e fut a e përshij diku.

Të ngjashme:
asociim:

asociím,-i m. veprimi sipas foljeve: asociimi me Bashkimin Evropian.