Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës asnjefarelloj
asnjëfarëlloj:

asnjëfarëllój pacak. asnjëfarë.

Sinonime / Të përafërta:
asnjëfarë
Të ngjashme:
njëfarëlloj:

njëfarëllój ndajf. njëfarësoj.