Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës asnjanshmeri
asnjanshmëri:

asnjanshmërí,-a f. libr. asnjanësi; paanshmëri.

Sinonime / Të përafërta:
asnjanësi
paanshmëri