Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës asnjanshmëri
asnjanshmëri:

asnjanshmërí,-a f. libr. asnjanësi; paanshmëri.