Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës asnjanshëm
asnjanshëm:

asnjánsh/ëm (i), -me (e) mb. asnjanës; i paanshëm.

Sinonime / Të përafërta:
asnjanës