Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës asnjanesisht
asnjanësisht:

asnjanësísht ndajf. libr. në mënyrë asnjanëse, pa mbajtur anë: e zgjidhi asnjanësisht.