Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës asndonjeri
asndonjëri:

asndonjër/i,-a pacak. asnjëri.

Sinonime / Të përafërta:
asnjëri
Të ngjashme:
asndonjë:

asndonjë pacak. asnjë prej tyre: asndonjë lajm.

ndonjëri:

ndonjër/i,-a pacak. një njeri i papërcaktuar nga një grup; ndokush: ndonjërin prej tyre.