Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës asndonjehere
asndonjëherë:

asndonjëhérë ndajf. asnjëherë, askurrë.

Sinonime / Të përafërta:
asnjëherë
askurrë
Të ngjashme:
ndonjëherë:

ndonjëhérë ndajf. në ndonjë rast; nganjëherë: si kurrë ndonjëherë si asnjëherë tjetër: s’e kam parë ndonjëherë.