Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës askurrkush
askurrkush:

askurrkúsh pacak. askush, kurrkush: askurrkush nuk e di.

Sinonime / Të përafërta:
askush
kurrkush
Të ngjashme:
askurrkund:

askurrkúnd ndajf. asgjëkund(i), kurrkund.

askurrkah:

askurrkáh ndajf. krahin. asgjëkund(i).

kurrkush:

kurrkúsh (gjin. i, e kurrkujt; dhan. kurrkujt; kallëz. kurrkënd) pacak. asnjeri, askush: kurrkush nuk e di.