Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës askurrkund
askurrkund:

askurrkúnd ndajf. asgjëkund(i), kurrkund.

Sinonime / Të përafërta:
kurrkund
Të ngjashme:
askurrkush:

askurrkúsh pacak. askush, kurrkush: askurrkush nuk e di.

kurrkund:

kurrkúnd ndajf. asgjëkundi.