Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës askurrkah
askurrkah:

askurrkáh ndajf. krahin. asgjëkund(i).

Të ngjashme:
askurrkush:

askurrkúsh pacak. askush, kurrkush: askurrkush nuk e di.

kurrkah:

kurrkáh ndajf. asgjëkundi: s’gjendet kurrkah.