Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës askurrgje
askurrgjë:

askurrgjë pacak. asgjë, kurrgjë.

Të ngjashme:
askurrë:

askúrrë ndajf. asnjëherë tjetër, kurrë: o sot, o askurrë.

kurrgjë:

kurrgjë pacak. asgjë, hiç; diçka pa rëndësi: s’kam kurrgjë; u zunë për kurrgjë.