Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës askurrgjë
askurrgjë:

askurrgjë pacak. asgjë, kurrgjë.

Sinonime / Të përafërta:
asgjë
kurrgjë
Të ngjashme:
askurrë:

askúrrë ndajf. asnjëherë tjetër, kurrë: o sot, o askurrë.

kurrgjë:

kurrgjë pacak. asgjë, hiç; diçka pa rëndësi: s’kam kurrgjë; u zunë për kurrgjë.