Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës askurrfarë
askurrfarë:

askurrfárë pacak. asnjë lloj, kurrfarë: askurrfarë gjurme.

Sinonime / Të përafërta:
kurrfarë
Të ngjashme:
kurrfarë:

kurrfárë pacak. as edhe pak; asnjë lloj; asnjë: pa kurrfarë të drejte.