Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës asisoj
asisoj:

asisój përem. bised. i atillë: asisoj njeriu.

asisoj:

asisój ndajf. bised. në atë mënyrë; ashtu: nuk ndreqet asisoj.

Sinonime / Të përafërta:
ashtu
Të ngjashme:
asistoj:

asist/ój jokal., -óva, -úar libr. 1. jam i pranishëm: asistoj në mbledhje. 2. kal. ndihmoj me para, me mjete pune, me drejtim shkencor etj. një vend a një institucion. / pës. asistóhem.

acidoj:

acid/ój kal., -óva, -úar kim. thartoj. / pës. acidóhet v. III.

afishoj:

afish/ój kal., -óva, -úar 1. ngjit një afishe diku. 2. fig. libr. e nxjerr diçka para të tjerëve a e vë në dukje me qëllim. / pës. afishóhet v. III.

arsimoj:

arsim/ój kal., -óva, -úar i jap arsim.