Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës ashtuquajtur
ashtuquajtur:

ashtuqúajtur (i, e) mb. që është quajtur ashtu: i ashtuquajturi Anonimi i Elbasanit; / keq. që nuk është i tillë siç quhet: i ashtuquajtur “çlirimtar”.