Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës ashpërsisht
ashpërsisht:

ashpërsísht ndajf. me ashpërsi; me rreptësi: e ndëshkoi ashpërsisht.

Të ngjashme:
ashpërisht:

ashpërísht ndajf. ashpërsisht.