Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës ashiqare
ashiqare:

ashiqáre ndajf. thjeshtligj. haptas; sheshit: duket ashiqare; doli ashiqare.

Sinonime / Të përafërta:
haptas
sheshit