Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës ashensorist
ashensorist:

ashensoríst,-i m. sh. -ë(t) ai që shërben në ashensor.

Të ngjashme:
ashensoriste:

ashensoríst,-e, -ja f. sh. -e(t).