Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës asgjetiu
asgjetiu:

asgjetíu ndajf. asgjëkund(i).

Të ngjashme:
gjetiu:

gjetíu ndajf. në një vend tjetër; tjetërkund: e kërkonte gjetiu; e hodhi fjalën gjetiu.

asgjësim:

asgjësím,-i m. veprimi sipas foljes: armë të asgjësimit në masë.

asgjësi:

asgjësí,-a f. libr. të qenët asgjë, asgjëja, hiçi; zbrazëti e plotë.