Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës asgjesues
asgjësues:

asgjësúes,-e mb. që asgjëson, shfarosës; vdekjeprurës.

Sinonime / Të përafërta:
shfarosës
vdekjeprurës
Të ngjashme:
asgjëshëm:

asgjësh/ëm (i), -me (e) mb. libr. që nuk ka asnjë vlerë a rëndësi.