Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës asgjemangut
asgjëmangut:

asgjëmángut lidh. megjithatë, prapëseprapë; veçse.

Sinonime / Të përafërta:
megjithatë
prapëseprapë
veçse