Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës asgjsoj
Të ngjashme:
asgjësoj:

asgjës/ój kal., -óva, -úar e shkatërroj krejt, e zhduk, e shfaros: asgjësoj parazitët e bimëve; asgjësoj dokumentet sekrete. / pës. asgjësóhem.

asisoj:

asisój përem. bised. i atillë: asisoj njeriu.

asisoj:

asisój ndajf. bised. në atë mënyrë; ashtu: nuk ndreqet asisoj.