Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës asgjësues
asgjësues:

asgjësúes,-e mb. që asgjëson, shfarosës; vdekjeprurës.

Sinonime / Të përafërta:
shfarosës
vdekjeprurës