Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës asgjësend
asgjësend:

asgjësénd(i) pacak. asnjë send, asgjëkafshë.

Sinonime / Të përafërta:
asgjëkafshë
Të ngjashme:
asgjëkund:

asgjëkúnd(i) ndajf. në asnjë vend, askund: s’e gjen asgjëkund.

gjësend:

gjësénd(i) pacak. gjë, diçka; gjëkafshë: doni gjësendi tjetër?; a ke gjësend të më thuash?; s’dihet gjësendi.

gjësend:

gjësénd(i) pj. bised. gjë: mos u mërzite gjësendi?