Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës asgjëkafshë
asgjëkafshë:

asgjëkáfshë pacak. asnjë send, asgjësend(i).

Të ngjashme:
gjëkafshë:

gjëkáfshë pacak. gjë, diçka; gjësendi: jepi gjëkafshë me vete!; nuk pësoi gjëkafshë; s’ka gjëkafshë asgjë, s’ka përse (si përgjigje për një falënderim).

gjëkafshë:

gjëkáfshë pj. bised. gjë: mos u vrave gjëkafshë?