Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës artizanal
artizanal:

artizanál,-e mb. zejtar.

Sinonime / Të përafërta:
zejtar
Të ngjashme:
artizanat:

artizanát,-i m. zejtari.

artizane:

artizán,-e, -ja f. sh. -e(t).

artizan:

artizán,-i m. sh. -ë(t) zejtar.