Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës artikullshkrues
artikullshkrues:

artikullshkrúes,-i m. sh. -(it) autori i një artikulli.

Të ngjashme:
artikullshkruese:

artikullshkrúes,-e, -ja f. sh. -e(t).