Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës artific
artific:

artifíc,-i m. sh. -e(t) veprim a sjellje e shtirë, jo e natyrshme, artificiale; marifet: përdor artifice (dikush).

Sinonime / Të përafërta:
artificiale