Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës arterioskleroze
arteriosklerozë:

arterioskleróz/ë,-a f. mjek. skleroza e arterieve.