Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës arteriosklerozë
arteriosklerozë:

arterioskleróz/ë,-a f. mjek. skleroza e arterieve.