Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës artdashës
artdashës:

artdáshës,-e mb., edhe si em., që e do artin: popull artdashës; artdashësit shkodranë.