Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës arrivizem
arrivizëm:

arrivíz/ëm,-mi m. libr. dëshira dhe synimi për të çarë përpara dhe për të bërë karrierë me çdo mjet e mënyrë.