Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës arrivizëm
arrivizëm:

arrivíz/ëm,-mi m. libr. dëshira dhe synimi për të çarë përpara dhe për të bërë karrierë me çdo mjet e mënyrë.