Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës arrethyese
arrëthyese:

arrëthýes/e,-ja f. sh. -e(t) vegël si darë për të thyer arra.

Të ngjashme:
gurëthyese:

gurëthýes,-e, -ja f. sh. -e(t) makinë gurëthyese.