Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës armepushim
armëpushim:

armëpushím,-i m. sh. -e(t) ndërprerje e luftës me marrëveshje për një kohë të caktuar: kërkoi armëpushim.