Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës armengjeshur
armëngjeshur:

armëngjéshur mb. i armatosur e i gatshëm për të luftuar.