Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës armëpunues
armëpunues:

armëpunúes,-i m. sh. -(it), edhe si mb., vjet. zejtar që bënte e ndreqte armë, armëtar.

Sinonime / Të përafërta:
armëtar
Të ngjashme:
arpunues:

arpunúes,-i m. sh. -(it) argjendar.