Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës aritmetikisht
aritmetikisht:

aritmetikísht ndajf. sipas rregullave të aritmetikës; me numra.