Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës argoshem
argoshem:

argósh/em vetv., -a (u), -ur më mbushet trupi me argoshë.

Të ngjashme:
argoshë:

argósh/ë,-a f. kryes. sh. -a(t) puçrra të vogla, që dalin në trup nga vapa a nga zjarrmia.

argoshje:

argóshj/e,-a f. veprimi sipas foljes.

argoshur:

argóshur (i, e) mb. i mbushur me argoshë.

jargosem:

jargósem vetv. përjargem.

largohem:

largóhem vetv. e largoj: largohem nga zjarri; u larguan nga fshati; është larguar nga shokët (nga të afërmit); i largohet sherrit (rrezikut); largohen në mendime; iu largua mërzia (frika, dhembja). / pës. largóhem.