Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës argoshë
argoshë:

argósh/ë,-a f. kryes. sh. -a(t) puçrra të vogla, që dalin në trup nga vapa a nga zjarrmia.

Të ngjashme:
argoshem:

argósh/em vetv., -a (u), -ur më mbushet trupi me argoshë.

argoshje:

argóshj/e,-a f. veprimi sipas foljes.

argoshur:

argóshur (i, e) mb. i mbushur me argoshë.

argsh:

argsh,-i m. sh. -e(t) trinë me rrëshiqa të fryrë për të kaluar lumin.

gogoshë:

gogósh/ë,-a f. sh. -a(t) sythi i paçelur i gjethes, sumbull gjetheje.