Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës argjipeshkvi
argjipeshkvi:

argjipeshkví,-a f. fet. selia e argjipeshkvit; zona ku vepron ai.

argjipeshkëv:

argjipéshk/ëv,-vi m. sh. -víj(të) fet. titull në kishën katolike, më i lartë se peshkopi; ai që mban këtë titull.