Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës argjipeshkëv
argjipeshkëv:

argjipéshk/ëv,-vi m. sh. -víj(të) fet. titull në kishën katolike, më i lartë se peshkopi; ai që mban këtë titull.

Të ngjashme:
argjipeshkvi:

argjipeshkví,-a f. fet. selia e argjipeshkvit; zona ku vepron ai.